Restauratie

Monumentenzorg is een bijzondere tak van sport binnen de bouw, waarvoor vakmanschap, materialenkennis en oog voor detail buitengewoon belangrijk zijn.

Met een team van ervaren vakmensen leggen wij ons toe op restauratie, herbestemming en onderhoud van monumenten. Wij verrichten veel verbouwingen en (nieuwbouw)uitbreidingen van karakteristieke woonhuizen en boerderijen.

In alle gevallen is een goede voorbereiding en begeleiding belangrijk. Van der Hulst restaureert niet alleen, wij nemen u ook veel zorgen en papierwerk uit handen door namens u alle noodzakelijke vergunningen aan te vragen. Ook stellen wij een strak schema op zodat de periode waarin u ‘in de rommel’ zit beperkt is.

Ervaren & oog voor detail

Van der Hulst voldoet omtrent het restaureren van monumentale panden aan alle huidige normen en waarden. Daardoor is de kwaliteit van het onderhoud en de restauratie van monumenten op een professioneel niveau gewaarborgd.

Wij hechtten ongelooflijk veel waardering in ons vak uit het feit dat wij "oude glorie" kunnen herstellen zodat het weer klaar is voor de toekomst!

Verbouw

Bij het verbouwen gaat het voornamelijk om rigoreuze veranderingen in bestaande dan wel nieuw aan te bouwen constructies.

Lees meer

Renovatie

Bij renovatie of woningverbetering wordt de woning (gedeeltelijk) vernieuwd

Lees meer

Dakwerk

Van der Hulst is de specialist voor al uw dakwerk.

Lees meer