Renovatie

Renoveren is het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.
Wilt u een oud pand moderniseren met behoud van die mooie oude kenmerken? Wij voeren voor u vakkundig de renovatie uit, of het nu gaat om het volledig strippen en herinrichten van de binnenzijde of alleen een verbetering van de gevel.

Vakmanschap & betrouwbaar

Ondanks – of juist door het gebrek aan – goed en tijdig onderhoud kan het op een gegeven moment noodzakelijk of wenselijk zijn om een woning of bedrijfspand te renoveren. De renovatie van zowel nieuwere als klassieke gebouwen behoort tot onze specialisaties, we zijn bekend met alle voorkomende renovatiewerkzaamheden.

Onze ervaren, kundige medewerkers kunnen een pand niet alleen bouwkundig weer in een optimale staat terugbrengen maar het ook qua installaties, uiterlijk en comfort zodanig aanpassen dat het weer helemaal voldoet aan uw (woon)wensen en ook aan de eisen en behoeften van deze tijd. Zo is uw waardevolle bezit niet alleen in technisch opzicht weer in goede staat maar voldoet het ook qua wooncomfort aan uw wensen.

Verbouw

Bij het verbouwen gaat het voornamelijk om rigoreuze veranderingen in bestaande dan wel nieuw aan te bouwen constructies.

Lees meer

Restauratie

Voor herstel van gebouwen van monumentaal en/of historisch belang.

Lees meer

Dakwerk

Van der Hulst is de specialist voor al uw dakwerk.

Lees meer